Scandinavian Wood is een leverancier van hoogwaardige tuinhuizen en blokhutten, die geproduceerd worden van Scandinavisch vurenhout, in wanddiktes van 19, 28, 34 en 44 mm.
Het vurenhout wat wij verwerken wordt volgens de strengste eisen van het FSC gekapt, wat een gegarandeerde aanplant en bescherming van de bossen ten goede komt, Scandinavian Wood is milieu vriendelijk en betrokken bij een toekomstgerichte aanpak.
Wij leveren tuinhuizen en blokhutten met alom bekende stapelsysteem, maar daarnaast hebben wij een hele lijn met moderne tuinhuizen, die een strakkere afwerking hebben en daardoor ook een heel andere uitstraling aan uw tuin geven.
Alle blokhutten en tuinhuizen van Scandinavian Wood worden geleverd met het benodigde materiaal en duidelijke handleiding zodat zelf montage geen probleem hoeft te zijn, voor vragen staan wij natuurlijk altijd tot uw beschikking.
De tuinhuizen en blokhutten worden geleverd onbehandeld tenzij anders vermeld, elke blokhut of tuinhuis dient na montage zo snel mogelijk een behandeling te krijgen om te beschermen tegen weersinvloeden, wel is het mogelijk bepaalde uitvoeringen tegen meerprijs te impregneren, maar houd u er wel rekening mee dat ook een geïmpregneerd huis of blokhut behandeld dient te worden met een goede buitenbeits of verf die een goede bescherming bied tegen vocht en uv straling.
Het is mogelijk om als optie een stormverankering te kopen wij kunnen die meeleveren voor slechts €50,00, gelieve dit bij uw bestelling aan te geven.

Ook is het mogelijk om andere opties toe te voegen zoals een vloer of andere dakbedekking, als u ons via mail laat weten welk tuinhuis uw interesse heeft en aangeeft welke opties u wenst toe te voegen calculeren wij voor u een totaalprijs inclusief de opties.

Levering van een tuinhuis gebeurt in overleg tussen u en onze transporteur, zij contacteren u, en leveren binnen 3 weken het gekochte tuinhuis of blokhut keurig bij u af.

U koopt een SCANDINAVIAN WOOD blokhut of tuinhuis omdat u gaat voor kwaliteit en design!!